Groepsaccommodatie

GROEPSACCOMMODATIE

Accommodaties zijn gesloten t/m 1 juli.
Dan mag het weer open.
Samen kunnen we bekijken hoe we uw boeking kunnen verplaatsen naar een andere datum wanneer alles achter de rug is. Heeft u een boeking lopen na deze datum dan is het afwachten wat de overheid gaat beslissen. Annuleren kan wel maar tegen de normale annuleringskosten.
Voor meer informatie kunt u ons mailen info@hetcaves.nl

U zoekt een ideale groepsaccommodatie in de buurt van Eindhoven? U zoekt een groepsaccommodatie in de prachtige bosrijke omgeving van Wintelre en van alle gemakken voorzien? Golf & Recreatiepark ’t Caves in Wintelre telt twee prachtige accommodaties voor grote groepen. De Linden is geschikt voor 56 personen en De Plantaan biedt plek aan 32 personen. Gezellige groepsaccommodaties in het Brabantse land.

prijslijst accommodatie 2021

Accommodaties prijslijst 2020

voorwaarden studenten en jongeren/sportgroepen 2020

DE PLANTAAN

Groepsaccommodatie De Plantaan biedt ruimte aan 32 personen en heeft faciliteiten op de begane grond en de eerste verdieping. De Plantaan telt 7 slaapkamers met 2 stapelbedden, 1 slaapkamer met een stapelbed en 1 slaapkamer voor mindervaliden met 2 éénpersoonsbedden. Deze laatstgenoemde slaapkamer bevindt zich op de begane grond (plattegrond) en beschikt over een eigen douche en toilet.
De overige slaapkamers bevinden zich, net als 2 toiletten en 3 douches,
op de eerste verdieping (plattegrond) van groepsaccommodatie De Plantaan.

De recreatieruimte op de begane grond, waar ook nog 2 aparte toiletten gelegen zijn, is voorzien van tafels en stoelen, bar (zonder tap) koelkast, zithoek, sjoelbak, televisie met DVD-speler en een stereo installatie. De Plantaan beschikt over een zeer uitgebreide horecakeuken inclusief pannen en een complete servieskast. U huurt de gezellige accommodatie op basis van zelfverzorging. U kunt uw boodschappen kosteloos laten bezorgen door de plaatselijke supermarkt (de COOP). Verzorging is op afspraak mogelijk.

Naast groepsaccommodatie De Plantaan ligt een terras met speelveld. Het terras is voorzien van picknicktafels en een tafeltennistafel. Vanaf het terras kijkt u uit over het speelveld waarop u een volleybalnet en twee kleine doeltjes vindt. Ook vindt u een stookbak naast de groepsaccommodatie. U hoeft alleen nog zelf voor het hout te zorgen.

DE LINDEN

Groepsaccommodatie De Linden is geschikt voor 56 personen en is geheel gelijkvloers. De Linden telt 7 slaapkamers met ieder 4 stapelbedden. In de accommodatie (plattegrond)zijn eveneens douches en toiletten gelegen. De recreatieruimte is voorzien van tafels en stoelen, bar (zonder tap), een zithoek, voetbalspel, sjoelbak en een televisie met homecinema set.

De Linden beschikt over een zeer uitgebreide horecakeuken inclusief pannen en een complete servieskast. In de grote zaal hangt een afzuigkap. Dit maakt het mogelijk om, bij slecht weer, in de ruimte te bbq-en. De barbecue kunt u huren bij Golf & Recreatiepark ’t Caves. U huurt de gezellige accommodatie op basis van zelfverzorging. U kunt uw boodschappen kosteloos laten bezorgen door de plaatselijke supermarkt (de COOP). Verzorging is op afspraak mogelijk.

Naast groepsaccommodatie De Linden ligt een terras met speelveld. Het terras is voorzien van  picknicktafels en een tafeltennistafel. Vanaf het terras kijkt u uit over het speelveld waarop u een volleybalnet en twee kleine doeltjes vindt. Ook vindt u een stookbak naast de groepsaccommodatie. U hoeft alleen nog zelf voor het hout te zorgen.

Golf & Recreatiepark ’t Caves denkt graag met u mee over de ideale invulling van uw verblijf. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

DE PLANTAAN

DE LINDEN