Golfen en Kamperen

GOLFEN EN KAMPEREN

Golfen en kamperen in een heerlijke ontspannen omgeving. Golfen op een laagdrempelige golfbaan en kamperen op een gastvrije en fraai gelegen camping. Golf & Recreatiepark ’t Caves nabij Eindhoven is de ideale locatie om golfen en kamperen te combineren. Heeft u al een GVB of HCP-bewijs en wilt u lekker een weekje komen golfen? Ook dat kan. Of u nu 9, 18 of 36 holes wilt spelen of maar één middag tijdens uw verblijf op de baan te vinden bent. Golf & Recreatiepark ’t Caves maakt graag een passend arrangement voor u.

De golfbaan in het Brabantse Wintelre is een 9 holes golfbaan en heeft de NGF B status. Ook heeft Golf & Recreatiepark ’t Caves een 9 holes par-3 golfbaan met NGF C status. De fraaie camping is voorzien van een centraal gelegen toiletgebouw met vloerverwarming en is goed toegankelijk voor minder validen. Het toiletgebouw bestaat uit toiletten, douches, (af)wasbakken, wasmachine en droger.

Arrangementen Golfen en Kamperen


BEHALEN BAANPERMISSIE

Voor de beginnende golfer. Een perfecte kennismaking met de golfsport. U leert in een midweek alle basisslagen van het golfen. Dagelijks krijgt u 2 uur golfles van een pro. Tevens mag u de hele dag onbeperkt gebruikmaken van de drivingrange, putting green, chippinggreen en de par-3 baan. Aan het einde van de week heeft u een behoorlijke progressie geboekt en golft u moeiteloos een rondje op de golfbaan.

Aankomst op de camping is op maandag. Het vertrek is op vrijdag
– 8 uur golfles (4 x 2 uur)
Onbeperkt spelen op de par-3 baan
– Lessen in groepjes van 2 tot 10 personen
– Inclusief gebruik golfset en starterspakket
– 1 x golfen op de 9 holes golfbaan
4-  overnachtingen op de camping
– Cursus start iedere maandag
Prijs op aanvraag

(bij voldoende deelnemers).

HAAL UW HCP 54

Bent u reeds in het bezit van een baanpermissie maar wilt u beter leren golfen en uw HCP 54 (voorheen GVB) behalen? U leert in een midweek alle basisslagen, zodat u aan het einde van de week uw examen kunt doen voor het HCP 54 bewijs. U krijgt dagelijks 2 uur golfles en vervolgens mag u de hele dag onbeperkt gebruikmaken van de drivingrange, putting green, chippinggreen, par-3 baan en golfbaan.

Aankomst op de camping is op maandag. Het vertrek is op vrijdag
– 8 uur golfles (4 x 2 uur)
– Onbeperkt spelen op de golfbaan
– Lessen in groepjes van 2 tot 10 personen
– Inclusief gebruik golfset en starterpakket
– Inclusief theorie examen en Q-kaart lopen
– 4 overnachtingen op de camping
– Cursus start iedere maandag
Prijs op aanvraag

(bij voldoende deelnemers).

GOLF EN KAMPEREN

Genieten van een golfvakantie in eigen land. Bij Golf en Recreatiepark ’t Caves bent u op het juiste adres.

De ideale plek voor de sportieve gast. Niet alleen nodigt de omgeving en het bos uit om te wandelen en mountainbiken, maar ook de op het complex gelegen Golfbaan ’t Caves nodigt zeker uit. De 9 holes-golfbaan (NGF B-status), de uitgebreide oefenfaciliteiten en de par-3-golfbaan bieden uitdaging aan iedere golfer op welk niveau dan ook. U kunt rechtstreeks vanuit de camping naar de afslagplaats lopen.

Weekendarrangement:

3 nachten met 2 personen op de camping inclusief tweemaal 18 holes golfen

Weekarrangement:

7 nachten met 2 personen op de camping inclusief zesmaal 18 holes golfen

Voor meer informatie of boekingen voor een arrangement: pr@hetcaves.nl  – 040-2051805