Camping ’t Caves

 

 

In een prachtig natuurgebied in het Brabantse land is Camping ’t Caves gelegen. Het pittoreske dorpje Wintelre

PRACHTIG NATUURGEBIED
   

In een prachtig natuurgebied in het Brabantse land is Camping ’t Caves gelegen. Het pittoreske dorpje Wintelre, waar onder meer een supermarkt, bakker en een leuk café gelegen zijn, ligt op loopafstand van de kleinschalige camping. Ook het zeer uitgebreide bosgebied vindt u op een paar honderd meter van de camping. Kortom; de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige natuur.

Camping 2022TOTAAL 100 GASTEN

In totaal is op Camping ’t Caves plek voor zo’n 100 gasten. De camping is onderverdeeld in 20 seizoensplekken en 30 tourplaatsen. Het centraal gelegen toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming en is goed toegankelijk. De toiletten, douches, (af)wasbakken staan ter beschikking van de campinggasten. Ook vindt u in het centraal gelegen gebouw een douche en toilet voor mindervaliden. De aanwezige wasmachine en droger zijn tegen betaling te gebruiken.


PRACHTIGE PLEK VOOR SPORTIEVE GASTEN

De camping is eveneens een prachtige plek voor de sportieve gast. Niet alleen nodigt de omgeving en het bos uit om te wandelen en mountainbiken, maar ook de op het complex gelegen Golfbaan ’t Caves nodigt zeker uit. De 9 holes golfbaan (NGF B status), de uitgebreide oefenfaciliteiten en de par-3 golfbaan bieden uitdaging aan iedere golfer op welk niveau dan ook. U kunt rechtstreeks vanuit de camping naar de afslagplaats lopen. Bent u een beginnende golfer? De aanwezige golfleraren leren u graag het golfspel.HOLE 19 DE KANTINE

Hole 19, de fraaie kantine, is elke dag geopend en is de ideale plek voor een lekker kopje koffie, een goed glas bier of een heerlijke maaltijd. Van een uitsmijter tot een driegangen menu, de menukaart is zeer uitgebreid. Van donderdag t/m zondag serveren wij maaltijden met alleen verse producten. Van maandag t/m woensdag alleen een beperkte lunchkaart en friet en snacks. Let op, friet en snacks alleen af te halen. Hole 19 is, naast enkele biljarttafels, voorzien van een prachtig terras en biedt de ruimte voor een heerlijke en gezellige avond. U zoekt liever de gezelligheid van uw caravan op? Golf & Recreatiepark ’t Caves verzorgt graag uw meeneemmaaltijd. Uiteraard is dat geen enkel probleem.