Biljartvereniging

BILJARTVERENIGING

Beste clubleden,

Biljartvereniging ‘t Caves heeft al heel lang de wens om onze vereniging “te verbeteren” en ‘in het nieuw te steken” te realiseren. Met dit project kunnen wij namelijk nieuwe ballen kopen, nieuwe lakens leggen etc. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de ‘Nationale Zomer Belmaanden 2021’ van de VriendenLoterij!

Op 26-08-2021 tussen 18.30 uur en 22.00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor biljartvereniging ‘t Caves. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan de verbetering van onze vereniging.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking
  • De VriendenLoterij keert tijdens de ‘Nationale Zomer Belmaanden 2021’ extra geldbedragen uit aan de drie clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we ons project kunnen realiseren. Daar gaan we samen voor toch?

Als je al meespeelt en je loten zijn niet gekoppeld aan een vereniging, voetbalclub etc kan je deze laten koppelen aan onze vereniging. Volgens mij als je ze wel gekoppeld hebt kan je deze ook omzetten.
Elk huishouden mag maximaal twee loten kopen tijdens deze actie.
We zullen deze avond elk lid van onze vereniging hiervoor bellen. Misschien dat je nog mensen weet uit je omgeving die we mogen bellen omdat zij jouw biljartvereniging ook willen steunen. Denk hierbij aan familie, ouders, vrienden en kennissen.
Helpt u onze vereniging om ons project te kunnen realiseren?
Laten we de handen ineen slaan in onze vereniging een handje helpen. Speel mee en steun zo je eigen clubje

 

De biljartafdeling van Golf & Recreatiepark ‘t Caves telt verschillende teams. De teams spelen op wisselende dagen. De twee matchtafels en de drie wedstrijdtafels staan opgesteld in Hole 19. Biljartlegende Raymond Ceulemans speelt in één van de teams van Golf & Recreatiepark ’t Caves. De biljartvereniging staat voor biljarten op niveau, voor het plezier en voor de ontspanning. Na de wedstrijden is er uiteraard nog ruimte voor een lekker drankje aan de bar van Hole 19.

 

VERENIGINGSNIEUWS EN UITSLAGEN

Hier volgt snel het programma