Golfbaan ’t Caves

GOLFBAAN 'T CAVES

Ontspannen en betaalbaar golfen op een uitdagende baan in de omgeving van Eindhoven? Golfbaan ’t Caves in Wintelre is een laagdrempelige 9 holes golfbaan waar geen kledingvoorschriften gelden. De baan is zeer geschikt voor de gevorderde golfer, maar ook een perfecte plek om de golfsport onder de knie te krijgen. De in Wintelre, nabij Eindhoven, gelegen golfbaan is in drie gedeeltes te verdelen. Een 9 holes golfbaan, een par-3 golfbaan en een zeer uitgebreid oefengedeelte. Ideaal om te golfen, ideaal om te leren. Golfbaan ’t Caves nabij Eindhoven: ontspannen golfen op elk niveau. Laagdrempelig, sfeervol en persoonlijk.

9 Holes golfbaan

9 HOLES GOLFBAAN

De uitdagende 9 holes golfbaan met dubbele afslag heeft de NGF B status. De golfbaan nabij Eindhoven is in 2011 aangelegd en dusdanig ontworpen dat elke golfer op welk niveau dan ook uitgedaagd wordt. De golfbaan heeft smalle fairways en taaie ruf en de grote glooiende greens zijn goed beschermd door bunkers. Ook zijn de waterpartijen op de 9 holes golfbaan  zo aangelegd dat ze telkens weer in het spel terugkomen. Aan u de keuze of u de bal over het water of het langs het water slaat. De 9 holes golfbaan is toegankelijk voor iedereen met NGF baanpermissie.

.

9 HOLES PAR-3 GOLFBAAN

De 9 holes par-3 golfbaan is ideaal om de golfsport onder de knie te krijgen. De baan is net zo uitdagend als de 9 holes golfbaan, maar de afstanden zijn een stuk kleiner. De baan is zo ontworpen dat u dezelfde hindernissen tegenkomt als op de grote golfbaan. Beginnende golfers die op Golf & Recreatiepark ’t Caves een golfcursus volgen bij een bekwame golfpro, starten eerst op de 9 holes par-3 golfbaan, voordat ze uiteindelijk doorstromen naar de 9 holes golfbaan van ’t Caves. De 9 holes par-3 golfbaan is voor iedereen toegankelijk.

De 9 holes par-3 golfbaan is ideaal om de golfsport onder de knie te krijgen.

ZIN OM TE GOLFEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.
CONTACT